Dave Bijlsma

Boomverzorging

Dave Bijlsma Boomverzorging is met 13 jaar ervaring een gespecialiseerd boomverzorgingsbedrijf gevestigd in Hilversum. Bij ons draait het niet alleen om bomen verzorgen, kappen en snoeien maar ook het uitvoeren van de klus op kwalitatief en hoog niveau. Het netjes achter laten van de werkplek is voor ons van groot belang.

Wij zijn het gehele jaar beschikbaar voor het knippen van hagen, onderhouden van uw tuin, grondwerkzaamheden en alle andere werkzaamheden op het gebied van groen in en rondom uw tuin.

Boomverzorger Hilversum
Dave Bijlsma werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Bij het kappen van een boom gaan wij met twee gespecialiseerde boomverzorgers met kennis van het vak te werk. Een boomverzorger klimt in de boom en zorgt er voor dat de werkzaamheden met zorg worden uitgevoerd. De tweede boomverzorger, ofwel grondman genoemd, stuurt de Boomverzorger aan en vangt zo nodig de takken af zodat er geen onnodige schade wordt toegebracht. De grondman verzamelt tijdens de werkzaamheden de takken om deze vervolgens te versnipperen.

Dave Bijlsma opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Dave Bijlsma Boomverzorging werkt met een leuke groep boomverzorgers en hovenieren door Hilversum, het Gooi & omstreken waarbij onze sfeer en collegialiteit bij de inzet voor uw project ten goede komt.