Hagen

Dave Bijlsma Boomverzorging snoeit, knipt, verzorgd, plant en verplant hagen. Wij adviseren en helpen u bij het behouden van een gezonde haag. Ook voorzien wij u van advies bij het het kiezen van een nieuwe juiste soort haag, zodat deze voldoet aan al uw wensen, om u uiteindelijk te laten genieten van een mooie natuurlijke groene tuinafscheiding.

snoeien haag

Uw haag laten snoeien en verzorgen

Wilt u een mooie gezonde haag en dat deze er gedurende het jaar strak bij blijft staan? Zorg er dan voor dat u deze zeker twee keer in het jaar door een vakspecialist laat bemesten en snoeien. Hierdoor zal uw haag mooi dicht groeien en een mooie vorm aannemen. Dave Bijlsma Boomverzorging is de aangewezen persoon voor het knippen en verzorgen van uw haag.

Snoeiseizoen voor hagen

De beste tijd om uw haag te laten knippen of snoeien

Is in de maanden: mei, juni, juli, augustus, september en oktober. U kunt contact met ons opnemen voor vragen; of uw specifieke haagsoort in een bepaalde maand geschikt is om te knippen of te snoeien.

haag snoeiseizoen
Haag plantseizoen

Een haag laten planten

Een haag is een natuurlijke groene tuinafscheiding die u vaak laat planten als erfgrens zodat deze zorgt voor privacy in uw tuin en huis. Het liefst zou u dan ook een mooie volle haag willen, of een soort haag dat voldoet aan al uw wensen. Dave Bijlsma Boomverzorging plant hagen en adviseert u graag over het kiezen van de juiste haag en het planten hiervan.

Plantseizoen voor hagen

De beste tijd om een haag te laten planten

Net als voor bomen is vanaf de maand oktober tot en met het voorjaar de beste tijd om een haag te laten planten. Omdat in deze tijd de sapstroom en de groei van de haag stil staan.

Haag planten
Menu